Superschools

En blogg som följer Björkvallsskolans resa till Frankrike under Superschools 2015.

Dag:1

Publicerad 2015-04-22 23:35:33 i Allmänt,

Första tävlingsdagen slutade bra!
Basketen som var första grenen i Superschools spelades under förmiddagen. Pojkarna spelade sina matcher i Sportica hallen och i Polder gym. Under finalmatchen mellan Finland och Belgien var stämningen hög, vissa stunder var man tvungen att hålla för öronen. Belgiskan lagets hela skola var nog där och supportade med tutor, visselpipor och hejarop. Svenska pojkarna knep 3:e plats i basketen vilket resulterade i brons, vilket förvånade dem. Flickorna spelade bra men det räckte inte hela vägen till medalj men man kom inte sist.
Eftermiddagens aktivitet i Friidrotten resulterade i många personliga utvecklingar. Många av tävlarna trodde att detta fixar jag inte, men av resultanterna utläser man annat.
Första dagens medaljregn : silver häck 80m pojkar, silver längdhopp flickor, guld höjdhopp pojkar, silver längdhopp pojkar, brons 80m pojkar. Silver höjdhopp flickor, silver kula pojkar, brons spjut flickor
Efter prisutdelningen serverades den efterlängtade middagen, vi hade fått information att det skulle serveras pasta och köttförsås. Denna måltid hade vi verkligen längtat till eftersom lunchen, ja den är inte vad vi är vana med. Det som serveras är det vi äter till frukost hemma och frukost är det vi tar som eftermiddags fika. Ja, ja mätta och trötta blev vi så det blev en tidig hemgång och ja Lillemor vi somnade ganska fort som du sa. Bara vi kröp ner i sängarna.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela