Superschools

En blogg som följer Björkvallsskolans resa till Frankrike under Superschools 2015.

Sista dagen i Frankrike

Publicerad 2015-04-25 03:08:28 i Allmänt,

Dagen började med att vi gick upp vid 7 tiden för att äta vår frukost, ja.. man kan säga att vi saknar frukosten hemma i Sverige.
Idag var det simningen på tur och ännu en chans att få fler medaljer hem till Sverige, Ja.. det var tufft motstånd för både tjejer och killar men många var väldigt snabba på att simma deras sträckor, men ändå räckte det inte tillräckligt. För Pontus så var tiden marginal ifrån att få en bronsmedalj, det handlade bara om några tiondelar. Såklart så är det surt att vara väldigt nära prispallen, men man kan inte göra något. Sista tävlingen för i år var för killarna, Marcus och Ludvig var nu sjukt taggade på att ta hem den sista medaljen till Sverige för i år, och det gjorde de, Ludde och Marcus tog hem den sista medaljen som då blev brons i livräddning. Om de hade varit lite snabbare så hade de tagit hem silvret, det anda laget var bara några tiondelar före Sverige.
 
Tävlingarna var nu slut för i år men nu var shoppingen, avslutningsmiddagen och discot på tur innan det är dags att dra hem till Sverige.
 
Inte mycket pengar kvar efter shoppingen i Calé, många av killarna shoppade loss och konstigt nog så var det några tjejer som inte hittade någonting. Några av tjejerna köpte en milkshake, det var för många en av den godaste milkshaken som de någonsin hade ätit. Lillemor och Anders hittade ett café där de hade hemgjord glass i alla sorter, Lillemor och Anders var i paradiset. Lillemor tog mintglass och Anders chokladglass.
Anders klippte håret där, han sa att han klipper sig varje gång när han är utomlands, han betalade 25 euro för klippningen men nu sa Lillemor att hon hittade ett annat ställe där han kunde ha klippt sig för bara 15 euro.
Pontus, Anton och Kevin köpte en likadan tröja som de har tänkt att ha på sig på hemresan till Sverige.
 
Avslutningsmiddagen och Discot var en stor succé för alla länder, vi fick hamburgare med pommesfrites till middag och glass till efterätt. Frankrike hade även ett framträdande där deras skolas kör sjöng några låtar.
 
Discot var i början tråkigt men sen när det kom in fler och fler personer så började discot ta fart, musiken var hög och kraftfull. Det hände lite saker men de tog kontroll med det i slutet. Många länder dansade natten lång men tillslut var det dags att gå tillbaka till hotellet.
Några av oss gick ner till havet och bara pratade och vissa gick och la sig bara för att vi skulle upp tidigt nästa morgon (lördag) för hemfärd till Sverige.
Många av oss ville "dygna"  tills avfärden 05.00 från Gravelines.
 
Tack för denna gång så ses vi nästa år i Wales med ett nytt lag.
Med vänlig hälsning team Superschools 2015.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-25 09:38:21

Tack för att ni på ett fantastiskt sätt representerat er skola och ert land🇸🇪

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela